«Ο Κάτσε δεν τα δίνει όλα στις προπονήσεις της εθνικής!»

63

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής Αλβανίας, Αλτίν Λάλα, στήριξε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζάνι Ντε Μπιάζι και άφησε αιχμές κατά του Κάτσε, μιλώντας σε αλβανικά ΜΜΕ:

«Ο Κάτσε είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, ένα εξαιρετικό ταλέντο. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα, ο Κάτσε δεν τα δίνει όλα στις προπονήσεις της εθνικής. Όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι τον έφερε κάποιος με το ζόρι. Ξέρει ότι ο Ντε Μπιάζι είναι πολύ απαιτητικός και δεν θέλει παίκτες που δεν δίνουν το 100%. Ο Κάτσε πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει ότι αξίζει να ξεκινάει βασικός.

Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος θα παίξει και όχι οι παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να υπακούν στις εντολές του προπονητή. Έχει πληθώρα επιλογών, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος».

Για το αν έκλεισε η πόρτα της εθνικής Αλβανίας για τον νεαρό μέσο, είπε: «Πιθανότατα θα βρούμε ένα κοινό σημείο επαφής και θα γυρίσει πίσω. Ύστερα, ο Ντε Μπιάζι δεν θα είναι για 10 χρόνια προπονητής της εθνικής».