Τη γλίτωσε ο Παναθηναϊκός – Έδειρε κι άλλον!

19

Το καλοκαίρι όταν έψαχνε κεντρικό αμυντικό ο Παναθηναϊκός, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Εμίρ Σπάχιτς, του 35χρονου Βόσνιου στόπερ, που τον Απρίλιο εκδιώχθηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν γιατί μετά από ένα παιχνίδι με την Μπάγερν, γρονθοκόπησε έναν σεκιουριτά, που τον εμπόδισε να κατεβάσει έναν φίλο του στα αποδυτήρια.

Ο Σπάχιτς πήγε τελικά στο Αμβούργο κι απ΄ ότι φαίνεται, ο τύπος είναι… βίος και πολιτεία.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάγερν, ένας συμπαίκτης του προσπάθησε να δώσει θάρρος στους υπόλοιπους, καθώς τους είχε πάρει η… κατηφόρα στο Αλιάντς Αρένα. Ο Σπάχιτς, όμως, δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια.

“Κάθισε κάτω και μη μιλάς, για να μην σου ρίξω μια στο πρόσωπο” είπε στον συμπαίκτη του και στα αποδυτήρια απειλήθηκε σύρραξη.

Τώρα, αποκαλύφθηκε ότι ο Σπάχιτς πρόλαβε ήδη να χτυπήσει έναν συμπαίκτη του!

Όπως αποκάλυψε η Bild, στα τέλη Οκτωβρίου, ο Βόσνιος έκανε παρατηρήσεις στον Λασόγκα για την πααρουσία του στην προπόνηση, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμφώνησε και καθ’ οδόν για τα αποδυτήρια, ο Σπάχιτς του έριξε ένα χαστούκι!

Πρόκειται προφανέστατα για προβληματικό ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, ο οποίος στην καριέρα του έχει δει 12 φορές την κόκκινη κάρτα και άλλες 100 φορές την κίτρινη.