«Ήμασταν χάλια σε όλα»

107

Ο ΠΑΟΚ υπέστη μια απογοητευτική ήττα στην πρεμιέρα της φετινής Basket League στην Λευκάδα και ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του μετά  το παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα ήταν «χάλια». 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Κάναμε χάλια εμφάνιση στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Η Δόξα έπαιξε το δικό της παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί σε όλες τις γραμμές. Είναι μια ήττα που δεν ξέρω αν θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έρπεπε να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς, αλλά έχουμε έξι συνεχόμενες ήττες από τα φιλικά και δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο νέο αυτό το αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια μίλησε και στην συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στη Δόξα Λευκάδας. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Ήμασταν απόντες από το γήπεδο. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει και από τα φιλικά. Όταν δίνεις γήπεδο στον αντίπαλο… Όταν επιτρέπεις στον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά τα έβαλαν γιατί εμείς τους δώσαμεε το δικαίωμα να σουτάρουν ελεύθερα. Κάναμε πολλά λάθη και πάλι. Δώσαμε επιθέσεις στους αντιπάλους που δεν τις τελείωσαν. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τη χρονιά και δεν ξέρω που θα καταλήξει…

Για το πρόβλημα και σήμερα στην άμυνα:
«Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί πάνω από 80 πόντους και αυτό είναι πολύ άσχημο…»

Για το τι ευχήθηκε στον Χάρη Μαρκόπουλο:
«Την ευχή μου την έχει πάρει. Να είναι τυχερός και υγιής και τα καλύτερα…»

Για την εικόνα της ομάδας του:
«Είχαμε δύο απόντες, δύο βασικούς παίκτες. Και πιο έμπειροι. Ο πόιντ γκαρντ όταν λείπει είναι πρόβλημα. Έλειπε ο Μαργαρίτης που είναι δυνατό χαρτί σε πολλούς τομείς. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Όταν είσαι αναγκασμένος μέσα σε δύο μέρες να παρουσιάσεις άλλο πρόσωπο, με παίκτες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει σημασία, όμως αυτό, δεν παίξαμε καλά…»

Για τη μικρή χρησιμοποίηση του Γλυνιαδάκη στο δεύτερο μέρος και αν είχε θέμα τραυματισμού:
«Ήταν απόφαση δικιά μας»