«Βόμβες» από Λάσκαρη: «Δεν πληρώνουμε για να μας παίζουν δίκαια»

136

Οργισμένος με την διαιτησία  που έτυχε ο Άρης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό,  εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Νίκος Λάσκαρης  σε δηλώσεις του μετά την λήξη του παιχνιδιού. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας είχαν επιτρέψει να είμαι κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Για το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε ή δεν μας επέτρεψαν να το κερδίσουμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ήταν εμφανές, κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν. Είναι κρίμα για τους παίκτες.

Τον Πανθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Αυτό είναι το σύστημα, πρέπει να το αλλάξουμε, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ φουλ τάιμ.

Δεν σέβονται κάποια άτομα το όνομα και την ιστορία του Άρη. συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, που δεν γίνονται έκτροπα.

Έχω δει όλους τους αγώνες και έχουν γίνει κι άλλη φορά τα ίδια. Ενα ευχαριστώ στους φιλάθλους. Γράφουν για συνθήματα 10.000 πρόστιμο.

Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετ θα πρέπει να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πολιτείας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Τέτοιο αίσχος πως θα επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη πως να αντέξεις; Κι εγώ το αποφεύγω.

Συνεχίζεται όμως το ίδιο τροπάριο. Δεν ενδιαφέρει κάποιους να παίζεται σωστό μπάσκετ. Εμείς δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια… Δε θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα».