«Δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του καθενός»

41

Κόντρα στους Σκαϊλάινερς, ο Μάικλ Τζένκινς έκανε ένα καλό παιχνίδι, αν και δεν είχε σταθερά καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γενικά, αυτό είναι χαρακτηριστικό του Αμερικανού μέχρι στιγμής φέτος.

Ο γκαρντ του Άρη μίλησε μετά το ματς στην Φρανκφούρτη, σχολιάζοντας την ήττα, ενώ έστελε και το μήνυμα της επόμενης ημέρας.

Αρχικά είπε: “Δεν με ενδιαφέρει αν έχω παίξει καλά ή άσχημα όταν χάνουμε σαν ομάδα. Όταν χάνουμε, χάνουμε… Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μείνουμε ενωμένοι και να μην επηρεαστούμε από οτιδήποτε μπορεί να ακούσουμε από έξω. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα, το Σάββατο. Να είμαστε επαγγελματίες και συγκεντρωμένοι το Σάββατο”.

Για τους λόγους έλλειψης ομοιογένειας στην ομάδα: “Δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του καθενός. Από όσο βλέπω ο καθένας εδώ θέλει να βοηθήσει, θέλει να συνεισφέρει, να είναι καλός για την ομάδα. Δεν υπάρχει σταθερότητα όμως και προσπαθούμε να βρούμε τους τρόπους για να αποκτήσουμε έναν ρυθμό, μια συνέχεια και μια διάρκεια στο παιχνίδι μας”.