Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για τον κόσμο και τα διαρκείας

36

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού παρουσιάζουν πτώση σε σχέση με τα περσινά νούμερα και αυτό έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ρυθμό μεταγραφών και ο Τσάβι Πασκουάλ σχεδιάζει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, οι μεταγραφικές εξελίξεις εξαρτώνται από το τί θα συμβεί με τους Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ, για τους οποίους το NBA out λήγει σήμερα (20/7).

Την ίδια ώρα, τα «πράσινα» διαρκείας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, αλλά οι πωλήσεις τους δεν είναι αυτές που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, οι πωλήσεις παρουσιάζουν πτώση και δείχνουν ένα «μούδιασμα» από την πλευρά του κόσμου.

Αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση και τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος εκτιμά πως οι αριθμοί θα έπρεπε να είναι «ανεβασμένοι» δεδομένου του πώς ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν με νταμπλ και κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.