Η κακή παράδοση και… η σύζυγος

169

Ο Μάικλ Τζένκινς έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ και σχολίασε την αναμέτρηση του Άρη με τον Κόροιβο, την αρνητική παράδοση της ομάδας, στάθηκε στα ματς που προηγήθηκαν με Ολυμπιακό και Μπάνβιτ, ενώ… αποκάλυψε και το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Είναι μία σκληρή εβδομάδα. Παίξαμε την Δευτέρα απέναντι στον Ολυμπιακό και δύο μέρες αργότερα δώσαμε ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι, με την Banvit. Η αξία του Ολυμπιακού είναι γνωστή, ενώ η Banvit είναι φέτος μία από τις καλύτερες ομάδες τόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Δώσαμε σκληρή μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη στο Basketball Champions League.

Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κόροιβο. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς και γνωρίζω ότι έχουμε μία αρνητική παράδοση στην Αμαλιάδα, όπου δεν έχουμε κερδίσει τις δύο τελευταίες σεζόν. Πρέπει να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί, να παίξουμε δυνατά και ομαδικά και να πάρουμε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη μας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα το έφερε έτσι ώστε να παίξουμε τρεις αγώνες σε έξι μέρες. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντώ αυτό στην καριέρα μου, το είχα κάνει στην D-League και αν θυμάμαι καλά τη σεζόν που έπαιζα στην Καντού και είχαμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όταν προσέχεις τον εαυτό σου και προπονείσαι σωστά, δεν έχεις πρόβλημα με τη συχνότητα των αγώνων.

Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα αυτές τις μέρες. Πήγα σε κάποια ωραία εστιατόρια με τη σύζυγό μου και με τους συμπαίκτες μου. Όταν έχεις συνεχόμενους αγώνες, πρέπει να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς».