Και στο βάθος… Μακνίλ

131

Επισήμως δεν αναφέρεται το παραμικρό, αλλά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη σχετικά με τον Ντέβιν Μαρμπλ μάλλον αποδεικνύουν το επίπεδο δυσμένειας προς το πρόσωπο του Αμερικανού σε σημείο να τίθεται εκ νέου ζήτημα αντικατάστασής του.

Είναι δεδομένο εξάλλου ότι, ουδέποτε διακόπηκαν οι επαφές με τον Τζέρελ ΜακΝιλ. Ο Μαρμπλ δεν χρησιμοποιήθηκε στον χθεσινό (29/11) αγώνα με τη Μονακό στο Nick Galis Hall. Ο προπονητής του Άρη σημείωσε ότι «δεν πατούσε καλά στο ζέσταμα. Παίρνω τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας». Ως εδώ… όλα καλά.

Μόνο που ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του αθλητή. «Ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον δικό του τρόπο, έχει τη δική του προσέγγιση. Σίγουρα έχει πρόβλημα, δεν ξέρω αν το μέγεθος αυτού είναι τέτοιο ώστε να μένει εκτός αγώνων». Στην πραγματικότητα, υπάρχει δυσαρέσκεια για τον 24χρονος Αμερικανό γκαρντ, ενώ ουδέποτε έφυγαν από το προσκήνιο τα σενάρια περί επιστροφής του Τζέρελ ΜακΝιλ. Βέβαια, αυτές οι κινήσεις εμπεριέχουν κόστος. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου ο Άρης έκανε πίσω πριν από περίπου έναν μήνα. Μένει να φανεί, πώς θα πράξει σήμερα…