«Λάθη και κακή απόδοση…»

54

Ο ΠΑΟΚ έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα του στο FIBA Champions League και σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο να στέκεται στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

“Παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση, κάθε πρώτο παιχνίδι είναι περίεργο και το σημερινό παιχνίδι ήταν περίεργο. Το ότι το σκορ το είχε πότε η μία ομάδα και πότε η άλλη, έδωσε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, μετά μπήκαμε δυνατά, πήραμε μία διαφορά την οποία δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πάλι στο ίδιο πλάνο και φτάσαμε στις δύο παρατάσεις. Πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο νωρίς, κάναμε λάθη που επιτρέπεται να γίνονται και σίγουρα δεν είχαμε την καλή απόδοση που πιστεύαμε από κάποιους παίκτες”, ανέφερε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ συνέχισε:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλο μας και ελπίζω η ομάδα μας να μπορέσει να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια για να συνεχίσουμε”.