Λατρεία για Άρη και Γιαννάκη στο Άργος Ορεστικό (pics)

136

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Άρη βρέθηκε στο Άργος Ορεστικό για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του να γνωρίζουν την αποθέωση από τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας.

Με το που έφτασε η αποστολή στο ξενοδοχείο, μια ομάδα φίλων του Άρη περίμενε εκεί και την υποδέχτηκε με θέρμη ενώ το απόγευμα, φίλοι των κιτρινόμαυρων συγκεντρώθηκαν έξω από το Κλειστό γυμναστήριο και μόλις έφτασε το πούλμαν, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, μητέρες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά, περίμεναν έξω από το Κλειστό γυμναστήριο μετά το τέλος του φιλικού, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες του, για να τους πάρουν ένα αυτόγραφο και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους, εκφράζοντάς τους την αγάπη και τον θαυμασμό τους.

Το ίδιο σκηνικό και στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού, όπου μετά το δείπνο παίκτες και τεχνικό επιτελείο έκαναν έναν μικρό περίπατο, με τον κόσμο να σηκώνεται από τα τραπέζια των παρακείμενων μαγαζιών, για να βγάλει μια φωτογραφία με τους παίκτες, να σφίξει το χέρι και ν’ ανταλλάξει δυο λόγια με τον «Δράκο».

*Το φωτορεπορτάζ είναι του Μάριου Κωνσταντινίδη