Μένει στον… άσο ο Άρης

218

Η μεταγραφή του Μήτογλου στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να φέρει κάποια χρήματα στους κίτρινους, που αυτή την εποχή περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά και σ΄ αυτό το κομμάτι τα πράγματα είναι δύσκολα.

Το συμβόλαιο, που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Άρης, όταν ο Μήτογλου έφυγε στην Αμερική είναι μονομερές, δεν έχει την υπογραφή του νεαρού και παρά το ότι ο ίδιος δεν το προσέβαλε, υπερισχύει η άποψη που λέει ότι δεν έχει καμιά ισχύ.

Όταν έφυγε ο Μήτογλου στις ΗΠΑ, υπήρξε μια συζήτηση με την οικογένειά του, για τις 50.000 ευρώ που είχε πληρώσει η ΚΑΕ για να τον αποκτήσει από την ακαδημία “Αστέρια” του Θόδωρου Ροδόπουλου.

Από την οικογένεια λέγεται ότι υπήρξε μια δέσμευση ότι αν ο Μήτογλου έρθει να παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν.

Από την άλλη, ακόμη και να βρεθεί τρόπος να πάρει ο Άρης κάποια χρήματα, κάτι που απ΄ ότι φαίνεται εναπόκειται στην καλή διάθεση είτε του Παναθηναϊκού, είτε του Μήτογλου, υπάρχει μια σοβαρή οφειλή στον ατζέντη του Μήτογλου, ο οποίος εκπροσωπεί παίκτη, που έπαιξε πέρσι στον Άρη κι έκανε προσφυγή (Καββαδάς). Τόσο ο παίκτης, όσο και ο ατζέντης, έχουν να παίρνουν από τον Άρη…