Μέσα οι Χρυσικόπουλος και Σάιμπερτ για Λιθουανία

39

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί  για τη Λιθουανία ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Νεπτούνας για το Champions League, με Σάιμπερτ και Χρυσικόπουλο να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Ο «δικέφαλος» μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στρέφεται εκ νέου στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και η αποστολή αναχωρεί για ένα μεγάλο ταξίδι και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νεπτούνας, έχοντας ολοκληρώσει την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του.

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας και ακολουθεί την αποστολή, όπως και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, παρά το γεγονός ότι για προληπτικούς λόγους έμεινε και την Δευτέρα εκτός προγράμματος.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Νίκος Καμάρας, Ντάριλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον.

H αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 15:25 από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσους σταθμούς την Φρανκφούρτη, την πρωτεύουσα της Λετονίας Ρίγα και την Παλάνγκα, αναμένεται να φτάσει στην Κλαϊπέδα μετά τη 1 το πρωί.