«Μας στοίχισε η αστοχία»

45

Ο Άρης έσπασε τα…ταμπλό στο Ρέθυμνο και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Κρήτη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τα βάζει με την αστοχία. 

Ο προπονητής του Άρη αφού έδωσε συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο μίλησε για μια  «κακή βραδιά επιθετικά», που στο τέλος κόστισε την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την νίκη του, ήταν πιο αποτελεσματικό, κυρίως στην επίθεση. Για μας η βραδιά ήταν πολύ κακή επιθετικά. Κάναμε την προσπάθεια μας στην άμυνα, όμως δεν ήταν αρκετή. Θα έπρεπε να είμαστε ακόμη καλύτεροι, πιο συνεπείς, πιο συμπαγείς, ακόμη καλύτεροι σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Ήμασταν αρκετά άστοχοι σήμερα και νομίζω πως αυτό ήταν που μας στοίχισε. Συνεχίζουμε, έχουμε σε τρεις μέρες ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω, έχουμε πάλι ταξίδι, και να προσαρμοστούμε στο σκληρό πρόγραμμα”.

Ρωτήθηκε για την αντίδραση των παικτών του στην άμυνα του Ρεθύμνου και απάντησε πως “σε όλο το παιχνίδι το Ρέθυμνο έπαιξε μία άμυνα. Μία κλειστή άμυνα man to man η οποία μας άφησε χώρους για σουτ”, ενώ για τον Ντραγκίσεβιτς είπε ότι “ήταν μια βραδιά που χρειαζόμασταν το καλό μακρινό σουτ, ο Ντραγκίσεβιτς είναι σουτέρ, αλλά και οι καλοί σουτέρ βρίσκονται και σε άσχημες βραδιές. Η ομάδα προσπάθησε, πήρε 17 επιτετικά ριμπάουντ, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά. Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο και πήρε την νίκη”.

Για την προσαρμογή των καινούριων παικτών στην ομάδα είπε ότι “κάποια από τα παιδιά που έχουμε χρειάζονται λίγο χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια ο συντελεστής συγκέντρωσης θα πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλός. Θα πρέπει να είσαι αποτελεσματικός, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και να μην περιμένεις τόσα πολλά μόνο από την επίθεση”.