Νέος προπονητής στο μπάσκετ γυναικών του Άρη

32

Ο Γιάννης Τσεσμετζής είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, μετά την παραίτηση του Γιώργου Αατακτίδη.

«Το γυναικείο μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τσεσμετζή. Ο Γιάννης Τσεσμετζής είναι ο νέος προπονητής των γυναικών και των νεανίδων του ΑΡΗ.

Συνεργάτης του Γιάννη και στις γυναίκες και στις νεάνιδες του ΑΡΗ είναι ο Βαγγέλης Κουλακιώτης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην ομάδα του ΑΡΗ.

Επίσης, στο προπονητικό τιμ είναι από τώρα ο Δημήτρης Τσεσμετζής, όπως συνεχίζει να είναι και ο Κώστας Μακρής.

Ο Γιάννης Τσεσμετζής είναι 50 ετών και πέρσι ήταν προπονητής στην αντρική ομάδα του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού, με την οποία ομάδα πανηγύρισε 3 διαδοχικούς ανόδους μέχρι και την Α΄ ΕΚΑΣΘ.

Παλιότερα ήταν υπεύθυνος ακαδημιών στον Αχιλλέα Τριανδρίας και έχει και εμπειρίες από γυναικείες ομάδες, αφού ήταν προπονητής στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, στην Α1 τις χρονιές 2001-2003.

Ο Δημήτρης Τσεσμετζής είναι 23 ετών και πέρσι ήταν προπονητής στους εφήβους του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού και πρόπερσι ήταν προπονητής στους παίδες του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού».