«Να διαχειριστούμε κόπωση και αρνητικά αποτελέσματα»

31

Μετά από σερί ήττες, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία.

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ανέλυσε τον αντίπαλο αλλά τόνισε και την ανάγκη της ομάδας να διαχειριστή την κόπωση και την απογοήτευση από τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά: «Συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League με το τρίτο εκτός έδρας μας παιχνίδι σε διάστημα μιας εβδομάδας, απέναντι στην Όλντενμπουργκ. Μία ομάδα που έχει διατηρήσει τον κορμό της από την περσινή σεζόν και οι συνεργασίες και αυτοματισμοί τους είναι σε υψηλό επίπεδο.

Στη θέση του point guard o Κρις Κράμερ είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας, με την ικανότητά του στη δημιουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Επίσης στην περιφέρεια, η ταχύτητα των Πόλντινγκ και Ντάγκινς στο πρώτο βήμα και η ικανότητά τους στο ένας εναντίον ενός, αποτελούν σημείο αναφοράς.

Στη ρακέτα, δεσπόζει ο Κβάλε που με το εξαιρετικό του footwork και τo fundamental παιχνίδι του συνεισφέρει πολύ ουσιαστικά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Οφείλουμε να διαχειριστούμε εκτός από την κόπωση και το αρνητικό μομέντουμ που διανύουμε.

Αν απαριθμήσουμε τις δικαιολογίες θα είναι σαν να δίνουμε άλλοθι στους εαυτούς μας και αυτό είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε πριν από τη μάχη. Θα πρέπει διατηρήσουμε τη συνοχή της ομάδας, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, να εμφανιστούμε με υψηλό κίνητρο και να αντιδράσουμε.

Σε αντίθεση με άλλους ομίλους, στο δικό μας γκρουπ δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και κάθε παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υπόθεση πρόκριση», ανέφερε.