Οικογένεια Λάσκαρη: «Το γήπεδο για τα παιδιά του Άρη»

45

Με δήλωση της η οικογένεια Λάσκαρη μίλησε για την ανακατασκευή του Κλειστού “Μάκης Νάτσης”, το οποίο όπως τόνισε θα μείνει για τα παιδιά του Άρη.

Αναλυτικά:

«Το κλειστό “Μάκης Νάτσης” ανακαινίστηκε και άνοιξε τις πύλες του στις Ακαδημίες του ΑΡΗ. Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου η οικογένεια Λάσκαρη έκανε την ακόλουθη δήλωση…

“Όταν πριν μερικούς μήνες επισκεφθήκαμε το κλειστό “Μάκης Νάτσης”, όπου προπονούνται οι Ακαδημίες του ΑΡΗ, δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την απόφαση να προχωρήσουμε με δικά μας έξοδα στην ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε να βελτιώσουμε κατακόρυφα τις συνθήκες για τα παιδιά της ομάδας μας.

Πρόκειται για ένα έργο που θέλουμε να μείνει. Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στις Ακαδημίες μας. Θέλουμε τα παιδιά μας να διδάσκονται τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους και υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θέλουμε να είναι περήφανα που είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΡΗ.

Ευχαριστούμε τον ΑΣ για την παραχώρηση του χώρου. Χρειάστηκε πολλή δουλειά, δεδομένου ότι αλλάξαμε τα πάντα πλην του παρκέ και των προβολέων, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό. Επίσης, ευχαριστούμε την κατασκευάστρια εταιρία, “ΑΝΟΔΟΣ ΕΤΕ”.

Για εμάς προτεραιότητα έχει το ‘εμείς’ και όχι το ‘εγώ’. Αυτό το γήπεδο είναι για τα παιδιά του ΑΡΗ, στα οποία ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο».

Οικογένεια Λάσκαρη