«Ουτοπικό να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις»

47

Η εικόνα της ομάδας του στην τελευταία περίοδο ήταν η βασική αιτία της ήττας απόψε του Άρη στη Γερμανία, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά, ομαδικά και με σοβαρότητα για 35 λεπτά. Η τελευταία περίοδος ήταν πολύ κακή για εμάς, αμυντικά κυρίως. Δεχθήκαμε 31 πόντους και χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε. Δείχνουμε μεγάλη αστάθεια. Δυστυχώς χάνουμε συνεχόμενα ματς και είναι αρκετά δύσκολο να το διαχειριστούμε».

Για τον πως μπορεί να αλλάξει η εικόνα: «Η εικόνα ήταν κακή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Να συνεχίσεις να κάνεις προπόνηση. Τώρα πάντως έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι σε δύο ημέρες, με ταξίδι. Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε κάτι. Κάτι μας λείπει συνεχώς πάντως. Μικρά πράγματα που μπορεί να δώσει ο καθένας, για να κερδίσουμε ένα ματς».

Για τον όμιλο: «Με βάση την εικόνα που έχουμε και τα αποτελέσματα μας καλό είναι να προσγειωθούμε λίγο και να κοιτάξουμε το θέμα της πρόκρισης. Οταν έρθει η ώρα, θα κοιτάξουμε και κάτι παραπάνω. Είναι ουτοπικό αυτή τη στιγμή να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις».