«Ποιοτική ομάδα η Σάρατοφ»

20

Για το αυριανό παιχνίδι με την Σαράτοφ στην Πυλαία, για την ήττα του πρώτου γύρου στην Ουγγαρία αλλά και την απρόσμενη ήττα του ΠΑΟΚ στη Πάτρα μίλησε ο Γιώργος Δέδας  στην σημερινή media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτό το ματς είναι το πιο σημαντικό. Εξαρτάται από εμάς μετά, αν κερδίσουμε. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, έχουμε μπούσουλα τον αγώνα με την Μπεσίκτας, αν και χαραμίσαμε ένα ημίχρονο, και η Σάρατοφ είναι πιο δύσκολη, χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια από το πρώτο λεπτό, να μην αφήσουμε καμιά φάση χαμένη». Η αρχική του τοποθέτηση

Για το ότι είναι αδιάφορη η Σάρατοφ: αυτά δεν μπορείς να τα προδικάσεις. Και η Ζενίτ ήρθε αδιάφορη και μας κέρδισε. Μπορεί να έρθουν οι παίκτες από τον πάγκο και να θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Δεν παίζουν ποτέ χαλαρά. Το καλό είναι ότι στηρίζονται από τους Αμερικάνους, το 80% το παίρνουν από αυτούς. Αν δεν παίξουν πολύ, θα είναι καλό.

Για την ήττα στην Ουγγαρία: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί κερδίζαμε 15-16 πόντους στην Ουγγαρία, ίσως όμως αν κερδίζαμε αυτό να μην κερδίζαμε την Μπεσίκτας. Ήρθαμε στα ίσια μας.

Για το ό,τι η Σάρατοφ είναι πρώτη σε index: σημαίνει ότι είναι μια ποιοτική ομάδα. Πάει το ματς στις πολλές κατοχές, είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ. Μια προσαρμοσμένη ομάδα. Μας προβληματίζει πως θα κάνουμε το ματς στα δικά μας μέτρα. Να μην τους αφήσουμε να παίζουνε άνετα.

Για την ήττα στην Πάτρα: “Παίζοντας κάθε 2-3 μέρες είναι και καλό και κακό. Ξεχνάς τις ήττες και τις νίκες. Ήδη ξεχάσαμε την Πάτρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς