«Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα»

18

Ο Μάικ Τζένκινς ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του Άρη για τριάντα αγωνιστικά λεπτά. Δεν φάνηκε όμως στην τελευταία περίοδο. Ο Αμερικανός ρωτήθηκε για τα αίτια της ήττας από τη Μονακό.

«Ήμασταν αργοί και άστοχοι στην επίθεση. Επρεπε να βάλουμε το κρίσιμο σουτ, δεχθήκαμε ένα τρίποντο στο τέλος, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να μην χάσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που μετράει είναι να παίρνεις τις νίκες» είπε αρχικά.

Τι πρέπει να γίνει όμως, για να αλλάξει η κατάσταση. «Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην προπόνηση, για να βελτιωθούμε. Εχουμε πολλούς τραυματισμούς, συμβαίνει συνέχεια και είναι μια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι βέβαια δικαιολογία, αρκεί να βρούμε λύση στο τέλος, για να φτάνουμε στο στόχο μας που είναι η επιτυχία. Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις , αλλά έχουμε άλλα 7 παιχνίδια ακόμα και θα πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή στην Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα. Να παλέψουμε σε κάθε αγώνα, μόνο έτσι θα είμαστε πιο ουσιαστικοί».

Τέλος, για την πικρία του κόσμου τόνισε και το θέμα της ηγεσίας μέσα στο παρκέ τόνισε. «Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος με νίκες, για να είμαστε και εμείς ικανοποιημένοι.  Τόσο εγώ, όσο και ο Βλάντο είμαστε έμπειροι παίκτες και αν χρειαστεί θα πάρουμε την ομάδα στις πλάτες. Όμως, όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλεύουν για την ομάδα και δουλεύουν στην προπόνηση, θέλουν να έχουν ηγετικό ρόλο».