Πρίφτης και Μπάκνερ για Μονακό και άλλα…

35

Ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Έρικ Μπάκνερ μίλησαν στη Media Day της ΚΑε Άρης ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μονακό στο πλαίσιο του Basketball Champions League.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να κερδίζουμε πάντα στην έδρα μας. Είναι από τις καλύτερες του ομίλου αλλά κυριαρχεί και στο πρωτάθλημα της. Πρέπει να φανούμε δυνατοί και να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Για τη Μονακό: «Πρέπει να σταματήσουμε το κάθετο παιχνίδι της Μονακό και με τη μπάλα και χωρίς. Έχει διεκδικητικούς παίκτες και καλούς σουτέρ. Είναι γρήγορη ομάδα και θέλει προσοχη».

Για τους τραυματίες: «Ο Τζένκινς θα είναι μαζί μας, ο Μάρμπλ θα εξαρτηθεί αύριο».

Για τις υποχρεώσεις μέσα στο Νοέμβριο: «Είναι θετικό που χαλαρώνουμε λίγο σε σχέση με τα ταξίδια. Από την άλλη, υπάρχουν και παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και αυτό σίγουρα φέρνει ένα άγχος».

Για τον όμιλο: «Είναι νωρίς να πούμε ποιος θα πάρει τις πρώτες θέσεις. Αλλά στην έδρα μας, όλα τα παιχνίδια πρέπει να τελειώνουν με νίκες»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Απέχει πολύ αυτό το ματς και δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Πρώτα τα παιχνίδι που έρχονται και μετά αυτό».

Εκ μέρους των παικτών του Άρη μίλησε ο Έρικ Μπάκνερ…
Για τον αυριανό αγώνα: “Είναι μεγάλο παιχνίδι για μας, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κερδίσουμε με κάθε τρόπο”.

Για τη Μονακό: “Τους αρέσει να τρέχουν. Είναι πολύ αθλητικοί, έχουν τον Ζακ Ράιτ και τον Μποστ, που δίνουν ενέργεια. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και εμείς να καθορίσουμε πώς θα πάει το παιχνίδι”.

Για το ότι ο Άρης δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του: “Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να είμαστε πιο σκληροί στο ξεκίνημα. Υπάρχουν αγώνες που μπαίνουμε χαλαροί και αναγκαζόμαστε να κυνηγάμε στο σκορ. Πρέπει εμείς να είμαστε αυτοί που θα επιβάλλουμε τον ρυθμό του αγώνα και πώς θα διεξαχθεί το παιχνίδι”.

Για την δική του παρουσία: “Παίζω λίγο καλύτερα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να γίνω καλύτερος. Δίνω κάθε μέρα το 100% των δυνατοτήτων μου στις προπονήσεις για να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω πολύ να κερδίζω και αυτό θέλω να κάνω, να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει αγώνες”.