Πρεμιέρα με…απουσία!

43

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στην φετινή BasketLeague στην Λευκάδα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μετρά μια σημαντική απουσία. 

Αυτή ακούει στο όνομα του Βαγγέλη Μαργαρίτη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Νένταν Μιλιένοβιτς που αντιμετώπιζε και αυτός πρόβλημα της προηγούμενες ημέρες, με την συμμετοχή του ωστόσο στο παιχνίδι να θεωρείται αμφίβολη.

Αναλυτικά από το paokbc.gr:

Με τον Nenad Miljenovic, αλλά χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Λευκάδα, όπου αύριο Σάββατο (8/10/2016, 17:00) αντιμετωπίζει την τοπική και νεοφώτιστη Δόξα, για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο Σέρβος γκαρντ ακολούθησε και σήμερα εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, αλλά η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα του Σαββάτου και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Η ομάδα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά αναχώρησε οδικώς για την Λευκάδα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.