Σάιμπερτ για Ρέθυμνο

37

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στο PAOK SPORTS ARENA το Ρέθυμνο και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ βρήκε την ευκαιρία να γράψει τις απόψεις του στο blog του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ…

Έγραψε ο Αμερικάνος του ΠΑΟΚ :

«Γεια σας και πάλι, σας γράφω μετά από ένα τεράστιο δείπνο που είχα με την οικογένειά μου καθώς χθες γιορτάζαμε το Thanksgiving. Μαγειρέψαμε όλοι μαζί στο σπίτι, για την ακρίβεια αυτό ήταν κάτι που έκανε και πολύ καλά ο μπαμπάς του B.T. (Brandon Taylor). Ήταν πολύ όμορφα που είχα την ευκαιρία να χαλαρώσω κάποιες στιγμές και να ξεχαστώ από τις δύσκολες ήττες που είχαμε.

Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε πολλά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ χάσαμε κάποια παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας. Πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας περισσότερο στο τέλος του αγώνα. Στα τελευταία παιχνίδια, εκτός εκείνου με τα Τρίκαλα, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε λάθος επιλογές.

Τώρα όμως περιμένω με αγωνία το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας το Σάββατο. Πρέπει να κερδίσουμε. Τον Σεπτέμβριο αντιμετωπίσαμε σε φιλικό αγώνα το Ρέθυμνο και το γνωρίζουμε την ομάδα. Φυσικά έγιναν καλύτεροι, αλλά το ίδιο και εμείς. Το παιχνίδι όμως έχει να κάνει με εμάς όχι με αυτούς. Τις τελευταίες μέρες προσπαθούμε στην προπόνηση να διορθώσουμε τα λάθη μας και έχουμε στρέψει την προσοχή μας και στις βολές. Πρέπει να ανεβάσουμε αυτό το άσχημο ποσοστό.

Με τα παιδιά στην ομάδα νιώθουμε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία και θα παίξουμε δυνατά για τη νίκη. Ελπίζω η επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να είναι έπειτα από ένα νικηφόρο σερί».