Τζένκινς: «Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, μου αρέσουν όλα στον Άρη»

48

Ο Μάικλ Τζένκινς έχει προλάβει να αγαπήσει τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη, παρότι δεν μετρά παρά ελάχιστες μέρες παραμονής στην πόλη, και τα έγραψε μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά: «Προερχόμαστε από μια πολύ καλή νίκη επί της Κύμης στο Κύπελλο Ελλάδος. Παίξαμε σκληρά, παίξαμε επιθετικά από το ξεκίνημα και πραγματικά το απόλαυσα. Επίσης, απόλαυσα την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας.

Δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό τραυματίστηκα, οπότε έπρεπε να ακολουθήσω ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημά μου. Το θετικό είναι ότι ήδη νιώθω πολύ καλύτερα και ελπίζω να νιώθω ακόμη καλύτερα αύριο.

Από κει και πέρα, κάναμε πολύ καλές προπονήσεις. Ο κόουτς ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είμαστε έτοιμοι από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου. Εγώ προσωπικά νιώθω απόλυτα έτοιμος. Η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα θα είναι η πρώτη της καριέρας μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανυπομονώ. Ξέρω πως έτσι νιώθουν και οι συμπαίκτες μου.

Θα ήθελα να πω δυο λόγια για την ομάδα μου. Συμπαθώ πραγματικά τους πάντες! Όλοι έχουν καλή καρδιά και θετικό πνεύμα. Υπάρχει η διάθεση ο ένας να βοηθά τον άλλον και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όσον αφορά στην ζωή μου έξω από το γήπεδο, λατρεύω την Θεσσαλονίκη. Είναι η ιδανική πόλη για να χαλαρώσεις.

Μπορείς εύκολα να μετακινηθείς, αν εξαιρέσεις ό,τι υπάρχουν δύο δρόμοι που ίσως συναντήσεις κίνηση… Είναι πανέμορφη πόλη και είμαι σίγουρος πως η γυναίκα μου θα απολαύσει την διαμονή της εδώ. Θα έρθει στις 19 του μήνα και ήδη ανυπομονεί. Της έχω πει τα καλύτερα».