Το μπαλάκι στη διοίκηση

262

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Ρέθυμνο, χωρίς να ενθουσιάσει με το παιχνίδι του κι ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε ότι αν υπάρχει κάτι να κρατήσει απ΄ αυτό το παιχνίδι, είναι η νίκη…

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί έπαιξαν πολύ δυνατά, έβγαλα ενέργεια, προσπάθησαν πολύ. Συγχαρητήρια γιατί χρειάστηκε πολλοί παίκτες να παίξουν αρκετά και να κάνουμε διάφορα σχήματα που δεν τα είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση. Παρόλα αυτά σταθήκαμε αρκετά καλά στο γήπεδο και πετύχαμε το στόχο μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε γρήγορες μεταφορές της μπάλας στην άλλη πλευρά, εύκολα καλάθια αλλά στη συνέχεια κάναμε λάθος επιλογές. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο που έψαχνε κάτι για να πιαστεί στο γήπεδο, να βάλει ορισμένα καλάθια και να σταθεί στα πόδια της. Τα τρία γρήγορα φάουλ του Χρυσικόπουλου και ο τραυματισμός του Τέιλορ, μας δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα, γιατί βάρυνε το σχήμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς σουτέρ. Τα καταφέραμε ως ένα σημείο. Εκείνο που μετράει είναι η νίκη και ελπίζω σιγά σιγά να βελτιωθούμε, να μπουν και οι τραυματίες. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση σε διάφορα σχήματα του παιχνιδιού και όχι μόνο στο ροτέισον».

Για τη συνεργασία Κλάντον – Γλυνιαδάκη :  «Υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να κάνεις κάποια πράγματα. Το θέμα είναι τι χημεία έχεις και τι μπορείς να πετύχει σα στόχο. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολες αυτές οι προσαρμογές. Πολλές φορές μπορεί να φέρουν κάτι θετικό πολλές φορές μπορεί να φέρουν κάτι αρνητικό».

Για το ενδεχόμενο να γίνει προσθήκη : «Έχω πει κι άλλη φορά, η διοίκηση είναι αυτή που μιλάει αν συμβεί οποιαδήποτε αλλαγή στο ρόστερ».

Για τους τραυματισμούς του Τέιλορ και του Πέινερς : «Γύρισε το πόδι του και θα αύριο θα φανεί. Τον Πέινερς, τον υπολόγιζα και για σήμερα αλλά το θέμα είναι τι μπορεί ο ίδιος. Όταν ο ίδιος προσπαθεί και έχει πόνους δε μπορούμε να τον «σκοτώσουμε»