«Το ΝΒΑ είναι γεμάτο χαζούς!»

73

Ο Ντρέιμοντ Γκριν εξαπέλυσε επίθεση σε όσους κριτικάρουν τον Κέβιν Ντουράντ, τονίζοντας πως το ΝΒΑ είναι γεμάτο… χαζούς!

Με αφορμή τις δηλώσεις του Πολ Πιρς, ο οποίος κριτίκαρε δημόσια τον Κέβιν Ντουράντ για την απόφασή του να αγωνιστεί στους Ουόριορς, ο Ντρέιμοντ Γκριν θέλησε να προστατέψει το νέο του συμπαίκτη, τονίζοντας πως το ΝΒΑ είναι γεμάτο χαζούς που δε καταλαβαίνουν πως η λίγκα είναι μία μεγάλη… δουλειά.

«Πραγματικά αναρωτιέμαι πότε θα βαρεθεί ο κόσμος να μιλάει για το ίδιο θέμα. Βλέπεις όλους αυτούς τους τύπους να μιλάνε, όπως τον Πολ Πιρς. Κανείς δεν ενδιαφέρεται τι έκανες και για ποιον το έκανες. Απλά κάνε ένα διάλειμμα. Όλοι έχουν να πουν κάτι και να ερμηνεύσουν τα λόγια όπως θέλουν. Πλέον παίζει με τους Ουόριορς. Οι Θάντερ έχουν την ομάδα τους και εμείς τη δική μας. Έφυγε. Κανείς δεν παραπονιέται όταν κάποιος φεύγει από την Apple για να πάει στην Google.

Αυτές οι δύο εταιρείες δεν είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους; Κανείς δεν κατηγορεί τον διευθύνον σύμβουλο της μίας μεγάλης εταιρείας που πάει στην άλλη. Σας παίκτης του μπάσκετ είσαι ο CEO μιας δουλειάς. Είσαι αυτό που λέμε μπίζνες. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι απλά μία μεγάλη δουλειά. Επομένως με την απόφαση του να αποχωρήσει από μία ομάδα, είναι σαν να φεύγει ένας CEO από μία εταιρεία και να πηγαίνει κάπου αλλού», τόνισε αρχικά ο Γκριν, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Το ΝΒΑ είναι γεμάτο από χαζούς που δεν σκέφτονται πως όλο αυτό είναι μια δουλειά. Συμβαίνει καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Αλλά στο μπάσκετ είναι πρόβλημα. Είσαι ανταγωνιστικός στην δουλειά σου όταν δουλεύεις σε μία μεγάλη εταιρεία; Δεν θέλεις το κακό της άλλης εταιρείας; Ποια είναι η διαφορά στο μπάσκετ; Είναι η καθημερινή σου δουλειά και κοιτάζεις ότι είναι καλύτερο για εσένα, για την οικογένεια σου και την ευτυχία σου.

Κανείς δεν πρέπει να ασκεί κριτική με αυτό τον τρόπο. Δεν το καταλαβαίνω. Ποτέ δεν θα το καταλάβω. Και ποντάρω τα λεφτά μου ότι δεν υπάρχουν σε αυτή τη λίγκα πολλοί παίκτες που είναι πιο ανταγωνιστικοί από εμένα».