Τσαλδάρης για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

69

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τον μεγάλο βαθμό δυσκολία που έχει να αντιμετωπίσει η Δόξα Λευκάδας, απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο όπως ο Δικέφαλος, μίλησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Αναλυτικά:

«Η εφετινή σεζόν αρχίζει για την Δόξα Λευκάδας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Για την ομάδα μας είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς είναι το πρώτο στην Α1 και τυχαίνει να είναι κόντρα σε ένα μεγάλο μέγεθος όπως ο ΠΑΟΚ. Το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου κάνει ξεκάθαρο σε όλους, το ποσό δύσκολο έργο έχουμε.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο και μια μπασκετική ταυτότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να έχουμε στη διάρκεια της σεζόν. Σαφώς και είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι προπονήσεις που έχουμε κάνει σαν ομάδα, μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Πέρα από αυτό, το όνομα και η ποιότητα του αντιπάλου, κάνει το παιχνίδι για εμάς πολύ δύσκολο.

Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ξέρουμε όλοι ότι μπαίνει σε κάθε ματς για να επιβάλει το ρυθμό του και να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι να ‎απαντήσουμε στους προβληματισμούς που θα μας βάλουν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος που περιμένει πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος, να φύγει από το γήπεδο ευχαριστημένος.

Καλή αρχή με υγεία σε όλους».