«Όταν φεύγει με φορείο ο παίκτης…»

54

Ο Άρης νίκησε τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό που επισκίασε την αναμέτρηση ήταν ο διαφαινόμενος σοβαρός τραυματισμός του Σανικίντζε. 

Έτσι για αυτό μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης  που έδειξε την αγωνία  του για τον αθλητή του.

Αναλυτικά:

“Σε ότι αφορά το ματς, είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και αμυντικά και επιθετικά, είχαμε ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν σοβαροί, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα πολλά λάθη Πρέπει να τα διορθώσουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε”.

Για τον Σανικίτζε είπε: “Καλούμαστε να διαχειριστούμε έναν σοβαρό τραυματισμό, είναι και αυτό μέσα στον αθλητισμό, πρέπει να το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δείχνει πολύ σοβαρός ο τραυματισμός. Όταν φεύγει με το φορείο ο παίκτης… Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Ζω τη στιγμή, ζω αυτό που έχει συμβεί. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε”.

Ο Πρίφτης αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Νίκου Γκάλη: “Ήταν πολύ θετικό που ήταν εδώ ο Νίκος Γκάλης. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μας, τον θέλουμε κοντά μας, θα ήθελα πολύ να τον ξαναδούμε και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Θόδωρος Ζάρας:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε, αλλά και στον Σάνι να επανέλθει γρήγορα γερός» είπε αρχικά ο παίκτης του Άρη και αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε:

«Ξεκινήσαμε θετικά το πρωτάθλημα, αλλά θέλω να σταθώ σε κάτι που είδα στην στατιστική. Κάποια επιθετικά ριμπάουντ θα μπορούσαμε να τα είχαμε γλυτώσει μαζί με εύκολα λάθη και σήμερα και στο άλλο ματς, μια και δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να το δούμε».