By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο καιρός σήμερα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFE

Ο καιρός σήμερα

Τhessports
Last updated: 12/12/2014 03:31
Τhessports
Share
SHARE

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και κυρίως στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014. Μέχρι το βράδυ ο καιρός στα ηπειρωτικά θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς στη Βορειοδυτική Μακεδονία, από 5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα πνέουν μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι, αλλά μέχρι το βράδυ και εκεί θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς και θα εξασηθενήσουν.

Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, οι οποίες ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρές, και βελτίωση του καιρού έως το βράδυ, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, αλλά παροδικά θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

(meteo)

Σχετικά άρθρα

Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
«Ενδιαφέρον από Αγγλία για Γιαννούλη, προτιμά Ελλάδα ο παίκτης»
Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
TAGGED:Καιρός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Κοίτα τι έκανες, Μάρτενς…
Next Article Ρομαντικά στον… Βόσπορο

Τελευταία νέα

Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Μάτος στη Βάσκο
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
«Πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Πέρεθ»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
7 June, 2026
Follow US