Η διαπραγματεύσιμη ”αγάπη” κι ο… σοφός Ιβάν

29

Όταν στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλο παιχνίδι, πάντα υπάρχει και πρόβλημα εισιτηρίων. Δεν θα πάψει ποτέ να υφίσταται, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μιλιούνια και λογικό είναι να δημιουργείται πρόβλημα παρουσίας, όλων όσων θέλουν να είιναι παρόντες.

Δικαιολογημένη η γκρίνια, δικαιολογημένα τα παράπονα, φυσιολογικές οι παραλήψεις και οι αστοχίες, ούτε μια βδομάδα, μια ανάσα απ’ τον τελικό, ο χρόνος που υπάρχει.

Αυτό όμως που δεν έχει καμία θέση στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, είναι η άποψη ορισμένων ΠΑΟΚτσήδων που αδικούνται καταφανέστατα κι απειλούν πως δεν θα ξαναρθούν ποτέ στο γήπεδο, αν δεν βρουν εισιτήριο για τον τελικό.

Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια ζυγαριά, που έχει απέναντι ένα και μόνο παιχνίδι, όσο σημαντικό κι αν είναι αυτό. Αυτό όμως, μας δίνει να καταλάβουμε τη διαφορετικότητα κι ότι τελικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Γυρίζω τη μνήμη μου πολλά χρόνια πίσω και θυμάμαι τον πιτσιρικά που έκλαιγε, παρακαλώντας το Μανάβη να τον πάρει μαζί του στην εκδρομή, το λεωφορείο να φεύγει, ο μικρός όμως να είναι και την επόμενη φορά εκεί, μέχρι να τα καταφέρει. Τελικά ΠΑΟΚ γεννιέσαι και δύσκολα γίνεσαι…

Ο Ιβάν Σαββίδης, όταν ρωτήθηκε από τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού, εκφραζόμενος στη στιγμή, τους είπε … δώστα τα όλα στους συνδέσμους. Τώρα πια, είμαι βέβαιος πως αυτό ήταν πολύ σοφό.

Υ.Γ. Όσοι νομίζουν ότι θα πάνε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τελικό, είναι βαθιά γελασμένοι. Τους συμβουλεύω να είναι προσεκτικοί.

  • logios

    Ρε Γιάννη , μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ποια η λογική του διαχωρισμού 4&7 πέρα από την εξυπηρέτηση των συνδέσμων; Είπε ο Σαββίδης δωστε όλα στους συνδέσμους;;;Με ποιο σκεπτικό; Ειναι πάγια τακτική παντου να δίνεται προτεραιότητα στα διαρκείας, εκτος και αν αυτοί που θα κατέβουν θα πρέπει να είναι όπως περιγράφονται μέσα από τα συνθήματά μας. Όσο για την ασφάλεια που λες εγω πέτρα έφαγα σε λεωφορείο συνδέσμου και όχι με το ι.χ.

  • Nikolaos Dimitriadis

    Το “δώστε τα όλα στους συνδέσμους” στο χωριό μου το λέμε γλύψιμο. Λανθασμένη κίνηση η φασιστική απόφαση της ΠΑΕ να διαχωρίσει Παοκτσηδες απο “πιο-Παοκτσηδες”. ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ..ΦΥΓΕ. Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..Πολύ άστοχο το παράδειγμα του Μανάβη. Απευθύνεσαι και σε νοήμονες. Ποιον πας να κοροϊδεψεις;

  • ScottG4

    σημαντικος τελικος, ευκαιρια για κατακτηση τιτλου εν προεδρια ιβαν μετα απο αμετρητους διχασμους και αστοχες αποφασεις. μετα απο 2 αποτυχημενες χρονιες και χιλιαδες παραπονα. τα δινει ολα στους συνδεσμους που ειναι το συστημα των οπαδων που καποιες στιγμες φτανει στα ορια του παρακρατους λογω της δυναμικης τους. αυτοι εχουν το μαχαιρι και την δυναμη να χαλασουν το κλιμα και να μην κατεβουμε στον τελικο δυναμικα. ο ιβαν κρυφτηκε και εσκυψε μπροστα στους συνδεσμους. οσοι νομιζετε οτι δεν ισχυει ή συνδεσμιτες ειστε ή αφελεις