Μητσοτάκης εναντίον Σαββίδη στην βουλή!

2081

Σε συζήτηση στην Βουλή αυτή την ώρα για θέματα διαφθοράς διαπλοκής, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στη κυβέρνηση αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη τον οποίον δεν κατονόμασε μεν ωστόσο τον χαρακτήρισε «λαγό».

Αναλυτικά: «Σας φαίνεται λογικό ο επόμενος υπερθεματιστής να έχει δηλώσει λαγός; Επιχειρήσατε να χρηματοδοτήσετε το νέο τρίγωνο διαπλοκής. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Αν δεν είχαν γίνει οι αποκαλύψεις δε θα κάνατε τίποτα. Αν δεν παρουσιάσετε τα πόθεν έσχες θα είναι πράξη ενοχής δικής σας και του υπουργού σας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 • Kostas Tirek

  Μπα! Βρέθηκε ένας ξένος να κάνει επένδυση στην Ελλάδα!
  Αλλά αυτό είναι ενάντια στις εντολές από Γερμανία!
  Άρα…όλοι μαζί…ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ…λαγέ!

  Σε μια χώρα στην οποία ΌΛΑ (πάνω από όλα συνειδήσεις) πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας…και οι πολιτικοί μας κάνουν ότι τους λένε οι ξένοι….τι περιμένεις; Εάν ο “λαγός” είναι ακατάλληλος….τότε ο Μητσοτάκης τι είναι; Εάν ο “λαγός” είναι κλέφτης…ο Μητσοτάκης τι ακριβός είναι;

  Εάν μου επέτρεπε ο νόμος να σας καθαρίσω όλους…Δεν θα ζούσε κανένας σας! Στην συνείδηση μου δεν θα άφηνε ούτε ένα τραύμα! Άλλα έλα που εγώ (σε αντίθεση με εσάς) βάζω τον νόμο πάνω από τα θέλω μου! Προδότες, κλέφτες, ψεύτες…άνανδροι…άτιμοι…ανθυγιεινοί!

 • wolf01

  ΛΑΓΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!!!