Συνελήφθη παρουσιαστής σε τοπικό κανάλι

822

Σχέση και με τα media της πόλης φαίνεται πως είχε ο 40χρονος που συνελήφθη χθες στην Θεσσαλονίκη με την κατηγορία για απάτες, εκβίαση και ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews ο 40χρονος είναι αδερφός γνωστού ηθοποιού και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει εκπομπή επιστημονικού χαρακτήρα σε τοπικό κανάλι στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος φέρεται να επιχειρούσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από φοιτητές υποσχόμενος να τους περάσει τα μαθήματα της Σχολής με σκοπό να πάρουν πτυχίο.

Παράλληλα κατηγορείται ότι αποκόμισε παράνομα και εκβιαστικά χρηματικά ποσά από τους φοιτητές.

Χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί σε επιχείρηση που οργάνωσαν συνέλαβαν τον 40χρονο άντρα στο κέντρο της πόλης, όταν παρέλαβε μέρος του συμφωνηθέντος ποσού από αλλοδαπό φοιτητή.

Σε έρευνα στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και φωτοτυπίες προσωπικών εγγράφων του 25χρονου αλλοδαπού.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα σε βαθμό κακουργήματος, εκβίαση, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Πηγή : thessnews