Συγκλονιστικά βίντεο από την επίθεση στο «Έθνος» (vid)

397

Στρατιωτικού τύπου οργάνωση είχαν οι τραμπούκοι που χτύπησαν την Κυριακή το απόγευμα τα γραφεία της 24Media , όπου στεγάζεται και το “Εθνος”. Αυτό προκύπτει από το οπτικό ύλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου και δημοσίευσε το News247.gr.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, μία μεγάλη ομάδα μοτοσυκλετιστών , έκλεισε τη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος των γραφείων της 24Media, με εντολή του επικεφαλής της συμμορίας, ο οποίος προπορεύεται και έχει το γενικό πρόσταγμα. Αμέσως, περί τους 15 κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες  και λοστούς, ενώ πετούν άσπρες και κόκκινες μπογιές στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του κτιρίου. Χτυπούν δύο δημοσιογράφους, προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες εργαζομένων που είχαν σταθμεύσει στο σημείο.

Η επίθεση κράτησε ένα λεπτό – οι τραμπούκοι επιχείρησαν μάλιστα να πετάξουν μολότωφ μέσα στο κτίριο , με προφανή στόχο να υπάρξουν θύματα, αλλά – ευτυχώς – δεν το κατάφεραν. Αμέσως μετά, ο επικεφαλής έδωσε νέο πρόσταγμα, αυτή τη φορά για αποχώρηση της πομπής των μοτοσυκλετιστών , προς την κάθοδο της Συγγρού. Σημειώνεται ότι στο σημείο υπήρχε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο αποχώρησε λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση της επίθεσης, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο δεύτερο βίντεο- ντοκουμέντο.

  • draminos

    Το περιπολικό έφυγε – εκτελώντας μάλιστα με απίστευτη ακρίβεια και ταχύτητα τον τακτικό ελιγμό ”όπου φύγει, φύγει” ή Αμερικανιστί ”FUCK THIS!!!” – ΑΦΟΥ είδαν οι ”προστάτες του πολίτη” ότι γίνεται επίθεση στην εφημερίδα. Και είναι τόσο εξώφθαλμο που το λες και ύποπτο γιατί άντε να δεχθώ ότι ήταν μόνο 2 εναντίον 50 αλλά ούτε να τους πάρουν από πίσω για να καταγράψουν πινακίδες ή την πορεία που ακολουθούσαν μέχρι να καταφθάσουν ενισχύσεις ? Εκτός και αν τους πέρασαν για αντι-εξουσιαστές όπου ως γνωστό εκεί υπάρχει απαγορευτικό.