«Έτσι θα γίνουν οι μεταγραφές!»

26

Ο Νίκος Βεζυρτζής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Pressing της ΕΡΤ3 και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα μεταγραφικά. Υπάρχει ένα θολό τοπίο σήμερα, σχετικά με το ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στα μεταγραφικά και φυσικά, το ποιος θα έχει το πρώτο λόγο για τους παίκτες, που θα αποκτηθούν.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατέστησε σήμερα σαφές, έστω κι αν δεν το είπε ευθαρσώς, ότι η εποχή της παντοκρατορίας του Άρνεσεν δεν κράτησε πολύ και από εδώ και στο εξής, οι μεταγραφές θα γίνονται… συλλογικά.

«Ήταν η δεύτερη φορά που συναντήθηκα με τον Τούντορ. Επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος ήθελα να μιλήσω μαζί του. Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, μίλησα μαζί του και συμφωνήσαμε ότι θέλουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, που θα έρθει για να είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Ψάχνουμε έτοιμους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι έτοιμοι. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει καμιά απόφαση. Περιμένουμε και τον Άρνεσεν και όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές. Ο Σαββίδης θα κάνει μεταγραφές αρκεί να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν δεν βρούμε παίκτες τέτοιους δε θα κάνουμε μεταγραφή», είπε ο Βεζυρτζής, όταν ρωτήθηκε για την συνάντησή του με τον Τούντορ και τα μεταγραφικά.

Όταν ρωτήθηκε για το πως θα λαμβάνονται γενικώς οι αποφάσεις, επισήμανε ότι δεν θα αποφασίζουν μόνοι τους οι Αγγελίδης και Άρνεσεν.

«Οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται μόνο από τους Αγγελίδη, Άρνεσεν αλλά θα έχω λόγο και εγώ σε αυτές τις αποφάσεις. Ο Αγγελίδης παραμένει πρόεδρος ενώ ο Αρνεσεν θα είναι αθλητικός διευθυντής. Δεν ήρθα για να διώξω κόσμο όπως ίσως λένε κάποιοι. Απλά εγώ ως διοικητικός παράγοντας θα είμαι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε ότι αφορά τον Μίχελ, θα έχει την ευθύνη της ΠΑΕ στο εξωτερικό. Έχει τρομακτική εμπειρία ο συγκεκριμένος και εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει βλέψεις υψηλές θα πρέπει να στελεχώνεται από τέτοιους ανθρώπους και ένας τέτοιος είναι ο Μίχελ», είπε.

Ο Βεζυρτζής αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κούδα και είπε ότι πήγε στα γραφεία και τα είπαν για δύο ώρες.

«Για μένα είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος με γνώσεις, είναι άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο. Θα είναι κοντά στην ομάδα, σύμβουλος του Σαββίδη και η πόρτα του ΔΣ θα είναι ανοικτή για αυτόν ακόμη και αν δεν είναι μέλος του», είπε για τον “Μεγαλέξανδρο” του ελληνικού ποδοσφαίρου.