Κούγιας: Θέλει την Εθνική στην…Λάρισα!

44

Ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα στην Λάρισα, για το παιχνίδι  της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ και ο Αλέξης Κούγιας δεν έχασε την…ευκαιρία του. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με σημερινή της ανακοίνωση καλεί την Εθνική Ελλάδος να χρησιμοποιεί μόνιμα το γήπεδο της, AEL FC ARENA για τις υποχρεώσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα:

«Στη Λάρισα θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα 17/10 ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανταποκρίθηκε με χαρά στο σχετικό αίτημα της ΕΠΟ και θεωρώντας τιμή της το γεγονός, εγγυάται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του εκλέκτορα της Εθνικής Ομάδας και των συνοδών του στο AEL FC ARENA.

Με την ευκαιρία, πρόκειται να τον ξεναγήσουμε στο σύνολο των χώρων του γηπέδου, όπου άμεσα – πλην του AEL RADIO – θα στεγαστεί το μεγαλύτερος μέρος των δραστηριοτήτων της ομάδας μας, καθώς και στο προπονητικό μας κέντρο, ευελπιστώντας πως με τη βοήθεια και της μοναδικής ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας, θα τον κάνουμε κοινωνό του πάγιου αιτήματός μας προς την Ομοσπονδία, να γίνει η Λάρισα και το AEL FC ARENA μόνιμη έδρα της Εθνικής».