Μύλος με Βιτόλο: πήγε στο νοσοκομείο και δεν καταλάβαιναν τι έλεγε!

205

Πρωταγωνιστής ενός απίστευτου περιστατικού που συνέβη σε νοσοκομείο της Τζιρόνα ήταν ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο πρώην άσος του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει στην Ισπανία από το 2014 και αγωνίζεται εκεί με τη φανέλα της Τενερίφης.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα τον θέλουν πρωταγωνιστή σε ένα φοβερό περιστατικό σε νοσοκομείο της Τζιρόνα….

Ο Βιτόλο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του με την ομάδα της Καταλονίας και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς αιμορραγούσε η μύτη του.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ εφημερίδας της Τενερίφης, η νοσοκόμα στην οποία απευθύνθηκε ο 33χρονος μέσος αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει επειδή ο παίκτης δεν μιλούσε καταλανικά και δεν τον καταλάβαινε! Σϋμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Βιτόλο αναγκάστηκε να πάει σε άλλο νοσοκομείο, ώστε να μπορέσει να συνεννοηθεί και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το νοσοκομείο της Τζιρόνα με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι η νοσοκόμα όχι μόνο δεν αρνήθηκε να τον βοηθήσει, αλλά όταν ο Βιτόλο της ζήτησε να μιλήσουν στην καστεγιάνικη διάλεκτο, εκείνη αμέσως σταμάτησε να μιλά καταλανικά.

Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο και να μεταβεί σε άλλο, κατόπιν συνεννόησης με την νοσοκόμα που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.