Πάει για Γ’ και ο Εργοτέλης

30

Tα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν με τα λιγοστά έσοδα της Φούτμπολ Λιγκ, οδηγούν και τον Εργοτέλη, μετά τον ΟΦΗ και τη Νίκη Βόλου, στην Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι στις 10 Ιουλίου θα γίνει γενική συνέλευση των μετόχων προκειμένου να παρθεί η απόφαση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και την πτώση στη Γ’ Εθνική.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να αποτραπεί η πτώση στην Γ΄Εθνική, είναι ο υποβιβασμός είτε της Βέροιας (λόγω της γνωστής υπόθεσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό), είτε της Κέρκυρας (λόγω μετοχικής σύνθεσης), έτσι ώστε να παραμείνει ο Εργοτέλης στην Σούπερ Λίγκα.

Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει αυτές οι υποθέσεις κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι, ο Εργοτέλης θα επιλέξει την Γ΄Εθνική…

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

««Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης (οδός Ν. Πλαστήρα 1) και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της, προσκαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 10η Ιουλίου 2015 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στην έδρα της εταιρείας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των πιο κάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση των μετόχων επί των οικονομικών θεμάτων της εταιρείας.

2. Συμμετοχή της εταιρείας Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Π.Α.Ε. σε επαγγελματική κατηγορία ( FOOTBALL LEAGUE ) ή σε ερασιτεχνική κατηγορία.

3. Λύση και θέση σε εκκαθάριση της εταιρείας Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Π.Α.Ε. σύμφωνα με το νόμο 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταιρειών.

4. Ορισμός εκκαθαριστών.

Οι κ.κ. Μέτοχοι θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από τη γενική συνέλευση τις μετοχές τους ή να προσκομίσουν απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα.

Επίσης οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να προσκομίσουν στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. μέτοχοι καλούνται την 17η Ιουλίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση».