Πως τα φέρνει η ζωή για Φινμπόγκασον

68

Το καλοκαίρι δημοσιεύματα τον έφερναν κοντά στον Δικέφαλο, κατέληξε στον Ολυμπιακό με τους ιθύνοντες του να προσπαθούν, να περάσουν μια δήθεν επικοινωνιακή ωραία ιστοριούλα ότι τον έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ, και τώρα ψάχνουν ομάδα να τον στείλουν.

Ο Ισλανδός φορ έχει βρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στον Ο.Σ.Φ.Π. με τον Μάρκο Σίλβα να προτιμά ξεκάθαρα έναν διαφορετικού τύπου σέντερ φορ, όπως ο Ιντέγε.

Την ίδια ώρα, ο Φινμπόγκασον έχει στην άκρη του μυαλού του και το Euro, θέλοντας φυσικά να έχει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του τουρνουά της Γαλλίας. Στην παρούσα φάση, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η περίπτωσή του έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Βέρντερ Βρέμης.

Σύμφωνα με τη Daily Record τον Ισλανδό φαίνεται να τσεκάρει ξανά και η Σέλτικ, η οποία είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και πριν έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός. Ο τεχνικός των «καθολικών», Ρόνι Ντέιλα, θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του και σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Φινμπόγκασον φαντάζει ως ιδανική περίπτωση.