Τζιουζέπε Μπελούσκι : Γιατί τον διώχνει η Λιντς

555

Το όνομα του Τζουζέπε Μπελούσκι εξακολουθεί να παίζει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αφού ο Βούκιτς, που τον έχει προτείνει θεωρεί πως είναι μια καλή επιλογή για την άμυνα του Δικεφάλου…

Είναι;

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιταλός αμυντικός έχει έρθει αρκετές φορές στη δημοσιότητα, όχι για ευχάριστους λόγους…

Ο Μπελούσκι είναι ανεπιθύμητος στη Λίντς, η οποία προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του και να απαλλαγεί απ΄ αυτόν. Ο προπονητής της δήλωσε πως δεν θα τον πάρει στην προετοιμασία, που θα γίνει στην Αυστρία. “Είναι σχεδόν εκτός ομάδας”, είπε.

Πριν 10 μέρες, σε ένα φιλικό με την ερασιτεχνική Guiseley, οι οπαδοί της Λιντς τον αποδοκίμαζαν σε κάθε επαφή με τη μπάλα με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Αμέσως πήρε το κινητό του, μπήκε στο twitter και καταφέρθηκε εναντίον των οπαδών της Λιντς.

“Υπάρχει ένα τραγούδι. Ώρα να φύγεις” έγραφε ένας από τους περίπου 500 οπαδούς που του απάντησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα yorkshireeveningpost, ο Μπελούσκι είναι ανεπιθύμητος για τους οπαδούς της Λιντς, γιατί θεωρείται πως έχει αρνητική επιρροή στα αποδυτήρια της ομάδας και ήταν ένας από τους έξι παίκτες της ομάδας, που τον Απρίλιο του 2015 δήλωσαν τραυματίες και δεν πήγαν στο Λονδίνο για να παίξουν στο παιχνίδι με την Τσάρλτον, κάτι που θεωρήθηκε τότε ως προσπάθεια να υπονομεύσουν τον τότε προπονητή της Λιντς, Νιλ Ρέντφιρν.

Η τελευταία συμμετοχή του Μπελούσκι στην Λιντς ήταν ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2016. Ο τότε προπονητής της Λιντς, Στιβ Έβανς, τον εδιωξε για πειθαρχικούς λόγους και το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Έμπολι.