Φωτογραφία – ντοκουμέντο, με πολύ… ΠΑΟΚ και Ελλάδα

526

Tη σεζόν 2001-02 η Παρτιζάν αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Γιουγκοσλαβίας…

Σ΄ εκείνη την ομάδα, βρίσκει κανείς τον 24χρονο Βλάνταν Ίβιτς (πρώτος, πάνω αριστερά), αλλά και αρκετούς άλλους, που έχουν περάσει από τα μέρη μας.

Τέταρτος στην κάτω σειρά είναι ο Ίβιτσα Ίλιεφ, που πέρασε από τον ΠΑΟΚ στα πρώτα χρόνια του Ζαγοράκη και σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν. Δίπλα του, ο νεαρός, είναι ο Ντραγκόλιουμπ Γιέρεμιτς, ο οποίος το 2005 έπαιξε δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Δίπλα στον Γιέρεμιτς, δεύτερος από δεξιά, είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Γι΄ αυτόν είχε γίνει μεγάλη συζήτηση πριν από δύο τρία χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πάρει από την Ρωσία, όπου έπαιζε, χωρίς επιτυχία.

Στη δεύτερη σειρά από κάτω, ο τέταρτος από αριστερά, είναι ο Σάσα Ίλιτς. Αρχηγός της Παρτιζάν τότε, αρχηγός και σήμερα στα 39 του. Αργότερα έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Λάρισα.

Δίπλα του, ο προπονητής, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο οποίος αργότερα πέρασε από την ΑΕΚ, χωρίς επιτυχία.

Τρίτος από τα δεξιά, στην ίδια σειρά, ο ξανθομάλλης, είναι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς! Ήταν ο πρώτος σκόρερ της Παρτιζάν εκείνη τη σεζόν με 14 γκολ.

Στη δεύτερη σειρά από πάνω, ο τερματοφύλακας με την μπλε στολή, είναι ο Ράντισα Ίλιτς. Τη σεζόν 2009-10 έπαιξε στον Πανσερραϊκό.

Πρώτος από τα δεξιά στην ίδια σειρά, είναι ο Μίλαν Πετσάνοβιτς. Ένας επιθετικός, που στα νιάτα του (1993-95) έπαιξε στον Ηρακλή, ενώ στο τέλος της καριέρας του, το 2010, πέρασε και από τον Πανσερραϊκό.