Άρης: Τι παίζει με τους Σέρβους

131

Μπράνα Ίλιτς και Λούκα Μιλούνοβιτς ήταν δύο από τις…ηχηρές μεταγραφές που έκανε πέρσι, περίπου τέτοιο καιρό, ο Άρης, εξασφαλίζοντας μάλιστα στους δύο ποδοσφαιριστές συμβόλαια… Super League. Αμφότεροι υπέγραψαν για τρία χρόνια με ετήσιο κόστος (μαζί με τους φόρους) κοντά στις 150.000 ευρώ. Ο Ίλιτς… κάτι έκανε, ωστόσο ο Μιλούνοβιτς απογοήτευσε προσφέροντας ελάχιστα σε μία, γενικώς, αποτυχημένη χρονιά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ίλιτς, που είχε μία μέτρια σεζόν, πρόθεση του Παύλου Μυροφορίδη είναι να παραμείνει στην ομάδα, αλλά υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με μικρότερες πάγιες αποδοχές, που θα φτάνουν σχεδόν στα χρήματα που συμφώνησε πέρσι με την επίτευξη στόχων (μπόνους). Μάλιστα σήμερα υπήρξε μία συνάντηση στην οποία έγινε σχετική πρόταση.

Όσο για τον Μιλούνοβιτς, έχει ήδη ειδοποιηθεί ο ατζέντης του, Ίλια Ίβιτς, να ψάξει να του βρει ομάδα, ώστε να αποχωρήσει. Αν δεν τα καταφέρει, τότε προφανώς θα κάτσει και αυτός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είτε για λύση συμβολαίου, είτε για την υπογραφή νέου με χαμηλότερες αποδοχές.