Άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Άρη ο Παπαδόπουλος

231

Στο τιμόνι του ΟΦΗ μέχρι το 2020 παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρά τις προχωρημένες επαφές με τον Άρη.

Κάτοικος Ηρακλείου μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς ο 46χρονος τεχνικός και η διοίκηση του ΟΦΗ ανανέωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το πρωί της Δευτέρας έλαβε τέλος το… προπονητικό «θρίλερ» που απασχόλησε τον ΟΦΗ τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς «έπεσαν» οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι  συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει την οργάνωση του προπονητικού τμήματος, αναφορικά με τις μεταγραφές και την προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

«Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και της υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».