Ήρθαν το καλοκαίρι και ο… Κάμπος

102

Κάτι σαν μίνι-προετοιμασία θυμίζουν οι τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ, όπου παρά τις απουσίες, γίνεται δουλειά σε τακτική, τελειώματα και γενικά σε ατέλειες που παρουσιάζει η ομάδα στο παιχνίδι της. Στο μεταξύ, ο Τζάλμα Κάμπος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Τόσο ο ήλιος όσο και η προπόνηση θύμιζαν καλοκαιρινή προετοιμασία. Βασικές αρχές ποδοσφαίρου, μαθήματα στην τακτική συμπεριφορά και τη συνολική λειτουργία και φυσικά τελειώματα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του ακολουθούν το πλάνο τους για τη συνολική βελτίωση της ομάδας μέσα από την διόρθωση των ατελειών και φυσικά μέσα από την ατομική δουλειά των ποδοσφαιριστών ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Η προπόνηση της Παρασκευής περιείχε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο υπό το καθεστώς πίεσης, τακτική επικεντρωμένη τόσο στην επιθετική ανάπτυξη όσο και στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος αφορούσε το τελείωμα των φάσεων.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Τζάλμα Κάμπος ουσιαστικά να ολοκληρώνει την αποθεραπεία του και να συμμετέχει στην προπόνηση σε ρυθμούς επανένταξης, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος τις επόμενες μέρες.