ΑΕΚ: Έφερε παίκτη για να… πουλήσει παίκτη

115

Πολύ κοντά στην πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία προχωρά σε απόκτηση αριστερού μπακ. Δείγμα του ότι μάλλον θα πουλήσει τον Ισπανό Ντίντακ Βιλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος Έλντερ Λόπες βρίσκεται στην Αθήνα και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει. Ο Πορτογάλος, που ανήκει στη Λας Πάλμας και δεσμεύεται μέχρι το 2018, προέρχεται από μια καλή σεζόν στην La Liga με 15 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ έπαιξε και σε δύο αγώνες Κυπέλλου.

Φέτος ήταν η δεύτερη φορά που ξενιτεύτηκε στην καριέρα του μετά το ξεκίνημά της, όταν είχε περάσει από την Πάρμα χωρίς όμως να καταγράψει συμμετοχή. Μεσολάβησε η πορεία του σε Μιραντέλα, Εσπίνιο, Τοντέλα, Μπέιρα Μαρ και την προηγούμενη τριετία είχε αξιόλογη πορεία στην Πάσος Φερέιρα, από την οποία τον απέκτησε η Λας Πάλμας πέρσι για 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Λόπες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο θα υπογράψει στην ΑΕΚ. Η ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, ουσιαστικά θα ανοίξει τον δρόμο για την πώληση του Ντίντακ Βιλά, ο οποίος άλλωστε έχει εκφράσει σχετική επιθυμία, μετά το ενδιαφέρον που έδειξε γι’ αυτόν η Εσπανιόλ.