Αθανασιάδης: «Κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας»

14

Για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στο πως ίσως κάποιοι να μην θέλουν το καλό της, λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν, μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μετά το διπλό με 3-1 του ΠΑΟΚ επί της Καλλονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της nova:

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας: «Είμαστε μία νέα ομάδα, σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, άλλοτε θα είμαστε καλά, άλλοτε όχι. Το σημαντικό είναι εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο γήπεδο».

Για τη δουλειά στην ομάδα και την υπομονή που ζητείται από τον κόσμο: «Γι’ αυτό που είμαστε σίγουροι είναι πως γίνεται πολλή δουλειά στην ομάδα, πιστεύω πως από σήμερα κάναμε μία νέα αρχή. Σίγουρα ζητούμε υπομονή από τον κόσμο, το έχουμε πει πολλές φορές. Όταν χτίζεις ομάδα χρειάζεται υπομονή, για να καταφέρεις να φέρεις την ομάδα σε ό,τι πιο ψηλό υπάρχει».

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για να κερδίζεις. Τώρα για το ωραίο ποδόσφαιρο ή το κακό, οι βαθμοί μετρούν. Όσο παίρνεις τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, θα έχεις και τη ψυχολογία να παίξεις καλό ποδόσφαιρο».

Για τα όσα ακούγονται για το κλίμα στα αποδυτήρια:«Ίσως ακούγονται αυτά γιατί κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Δείξαμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, ούτε με τον προπονητή. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, σίγουρα όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα αρχίζει ο καθένας να ψάχνει πράγματα για να σχολιάζει. Αυτό δεν ισχύει καθόλου, το δείξαμε σήμερα και πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή εικόνα για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ».

Για τις αντιδράσεις του Τούντορ κι αν έχει «δεθεί» με την ομάδα: «Σίγουρα έχει “δεθεί”. Βγάζει πάθος και το δείχνει σε όλα τα παιχνίδια».

Για το μέλλον της ομάδας, μετά και τον αποκλεισμό από το Europa League: «Η ομάδα έχει μέλλον. Είχαμε μία κακή χρονιά στο Europa, αλλά θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα ώστε να ζήσουμε στιγμές ξανά όπως τότε με τη νίκη επί της Τότεναμ».

Για το κεφάλαιο της Εθνικής: «Στόχος για κάθε παίκτη είναι να είναι ένα κομμάτι της Εθνικής. Αυτό που συμβαίνει στην Εθνική είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Χτίζεται μία νέα ομάδα με νέα παιδιά, πιστεύω στη συνέχεια θα καταφέρουμε ναφέρουμε την Εθνική εκεί που έχει μάθει όλος οκόσμος, χρειάζεται στήριξη από παντού».

Για το εάν έχει πρόταση από το εξωτερικό:«Προσωπικά δεν γνωρίζω για πρόταση, αλλά θα πω το κλασικό. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα κι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».