«Αν έμενα, θα με σκότωναν»

43

Σίγουρος είναι ο Γιώργος Μπίκας πως αν παρέμενε στη διαιτησία, τότε οι μαφιόζοι δεν θα δίσταζαν ακόμη και να τον σκοτώσουν!

Ο Γιώργος Μπίκας δεν μπορεί να συνέλθει από το χτύπημα που δέχθηκε με τον εμπρησμό της κατοικίας του στη Χαλκιδική και δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς θα μπορούσε να κινδυνέψει η ζωή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο πρώην αρχιδιαιτητής έλεγε σε παράγοντες της ΕΠΣ Χαλκιδικής πως σε περίπτωση που θα παρέμενε στη διαιτησία, το επόμενο βήμα από την «μαφία» θα ήταν να τον σκοτώσουν και έτσι προτιμάει να ασχολείται πλέον με το ψάρεμα.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, το είπα και το εννοώ. Στην περίπτωση που παρέμενα, δεν θα σταματούσαν. Μου έκαψαν το σπίτι, οπότε το επόμενο που θα έκαναν, αν ήμουν ενεργός στην ελληνική διαιτησία, θα ήταν να με σκοτώσουν. Εδώ μιλάμε για γκαγκστερικές μεθόδους», έλεγε μεταξύ άλλων ο Μπίκας.

Πάντως, ο Μπίκας θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο αλλά στην Ευρώπη, όπου η UEFA τον ορίζει ως παρατηρητή διαιτησίας στα ευρωπαϊκά ματς.