Αποθέωσε Μπίσεσβαρ ο Ροντρίγκες

81

Την πεποίθησή του πως όσο περνάει ο καιρός θα έρθουν και τα γκολ, εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες μιλώντας στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Kick off», ενώ αποθέωσε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, αυτό μας μένει παρότι δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, συνήθως στην Τούμπα παίζουμε καλύτερα. Φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το δούμε, τι συμβαίνει και να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε και παραπάνω γκολ. Η αλήθεια είναι πως δεν βάζουμε εύκολα γκολ. Σήμερα κάναμε 20 τελικές και πήραμε τους τρεις βαθμούς, με Ξάνθη το ίδιο αλλά μείναμε στην ισοπαλία. Έχω την πεποίθηση πως θα το διορθώσουμε. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, είμαστε επιθετικοί. Με την δουλειά και τον καιρό θα έρθουν τα γκολ».

Για τη συνεργασία του με τον Μπίσεσβαρ: «Η αλήθεια είναι πως συνεργαζόμαστε αρκετά καλά όχι μόνο με τον Μπίσεσβαρ αλλά και με τον Λέο (σσ. Μάτος) και με άλλους παίκτες. Γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ο Ντιέγκο προσθέτει ποιότητα, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και βοηθάει όλη την ομάδα».