Αποφάσισε να κάνει… ψαλίδι

145

Συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη πρόκειται να έχουν αρχής γενομένης από σήμερα, όσοι ποδοσφαιριστές του Άρη υπολογίζονται για τη νέα χρονιά αλλά τους έχει κατατεθεί πρόταση μείωσης αποδοχών για να μείνουν…

Ο Καρυπίδης θέλει να ρίξει το μπάτζετ, το οποίο πέρσι ήταν πολύ υψηλό για Φούτμπολ Λιγκ, μια κατηγορία, στην οποία οι παίκτες αγωνίζονται με… ψίχουλα.

Όπως γράφει το pressaris.gr, στο «γκρουπ» αυτό, ανήκουν σχεδόν όλοι, ωστόσο η δυσκολότερη περίπτωση είναι ξεκάθαρα αυτή του Ανδρέα Τάτου. Ο αρχηγός του Άρη ήταν αρνητικός σε «ψαλίδι» ύψους 50%, από τη στιγμή που ο ίδιος δέχθηκε ανάλογη μείωση, παλαιότερα για να στηρίξει την προσπάθεια του προέδρου. Το θεώρησε άδικο προς το πρόσωπό του, από τη στιγμή που φέτος περίμενε τον Άρη απαντώντας αρνητικά σε πρόταση από το εξωτερικό, γι αυτό και αντιπρότεινε στον Θοδωρή Καρυπίδη αν επιμένει στη μείωση να «χωρίσουν» οι δρόμοι τους.

Η επιθυμία, όμως, του 38χρονου επιχειρηματία είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, γι αυτό και θα έχουν συνάντηση για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Το ίδιο ισχύει και με τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος ακόμα δεν απάντηση στην πρόταση μείωσης που του κατατέθηκε. Θα συμφωνήσει σε αυτή, μόνο αν διευθετηθούν οι φετινές οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του.

Όσον αφορά τους Σέρβους, Μπράνα Ίλιτς και Λούκα Μιλούνοβιτς, επίσης έχουν δεχθεί μείωση απολαβών. Ο πρώτος υπολογίζεται αλλα θα πρέπει να πει το «ναι», ο δεύτερος όχι και τόσο, ωστόσο αν δεν βρει ομάδα, δεν αποκλείεται να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές. Αμφότεροι, έχουν συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια…