«Αυτή είναι η θέση μου…»

138

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) παίκτης του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ηρακλή. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στη NOVA στάθηκε στην δική του προσαρμογή στην ομάδα, αλλά και στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Στην αρχική τοποθέτησή του ανέφερε: «Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Οπως είδατε θα μπορούαμε σαμε να έχουμε βάλει 3-4 γκολ ακόμη Παίξαμε καλά, έχουμε μια καλή ομάδα, στο τέλος δυσκολευτήκαμε γιατί μας πίεσε ο αντίπαλος. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού, στους αγώνες που ακολουθούν να σκοράρουμε περισσότερο».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Μέσα από την προπόνηση όπου δουλεύουμε πολύ στο τελειώμα, μπορεί να δοθεί λύση. Αλλά είναι και θέμα τύχης. Σήμερα πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει από αγώνα σε αγώνα».

Για το ότι παίζει δεκάρι, θέση στην οποία αναζητούσε εδώ και χρόνια παίκτη ο ΠΑΟΚ: «Είναι φυσικό για μένα να μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη θέση. Μπορώ να ανταπεξέλθω απολαμβάνω αυτό το ρόλο Θεωρώ πως αυτή είναι η θέση μου. Όσο περνάει ο καιρός θα προσαρμόζομαι περισσότερο. Με βοηθούν οι συμπαίκτες του. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο».