Βιαστικές βολές από Κούγια

70

Πριν καν τελειώσει το παιχνίδι της Τρίπολης, χτύπησε ο Αλέξης Κουγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας έβγαλε ανακοίνωση ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, εμφανώς εκνευρισμένος από την αποβολή του ποδοσφαιριστή Γιοβάνοβιτς στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Αστέρας.

Ο Κούγιας χαρακτηρίζει ανύπαρκτο το πέναλτι, που σφυρίχτηκε υπέρ του Αστέρα, αλλά δεν έβγαλε ανακοίνωση για να σχολιάσει και το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 76′, με το οποίο ισοφάρισε.

Η ανακοίνωση της Λάρισας :

Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης – ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι’ αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό.

Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.

Κύριοι, γι’αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση.

Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής… Η κάθαρση είναι εδώ!!!