Βούκιτς και Μπελούσκι

862

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό και είναι γνωστό ότι το ενδιαφέρον για τον Σαμπράνο υφίσταται, έστω κι αν οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να έχουν εναλλακτικές επιλογές για να είναι έτοιμοι και σ΄ αυτή τη φάση φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τζιουζέπε Μπελούσκι.

Ο Ιταλός στόπερ ανήκει στην Λιντς, που δεν τον θέλει πλέον (πέρσι έπαιξε δανεικός στην Έμπολι, η οποία υποβιβάστηκε και δεν τον κράτησε) και ψάχνει για ομάδα.

Υπέρμαχος της λύσης Μπελούσκι είναι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Όπως γράφει η FORZA, μάλιστα, στην Ολλανδία πήγε μαζί με έναν Σέρβο μάνατζερ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μπελούσκι, για τον οποίο έχει θετική άποψη και ο Στανόγεβιτς, που ενημερώθηκε για τον Ιταλό από τον Βούκιτς.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, υπάρχει και προβληματισμός γιατί καποιες πληροφορίες που πήραν για τον Ιταλό δεν είναι πολύ καλές, ωστόσο το θέμα είναι ανοιχτό.

Για τον δυναμικό στόπερ ενδιαφέρονται ακόμη η νεοφωτιστη στην Serie A, Μπενεβέντο η Κάλιαρι, καθώς και η Κρεμονέζε που ανέβηκε φέτος στην Serie Β.